Tetovo Bolnica Pozar, Irq9tadgfqvilm

2 hours agoTetovo Požar Kovid bolnica Žrtve Vatra Vatrena stihija Spaljeni Ćerka Majka. Građani mu plaćaju osvežavanje glasnih žica.


Nicmw7asd Ivm

Svijet Stravični prizori požara u kovid bolnici u Tetovu.

Tetovo bolnica pozar. 15 hours agoPrivremena bolnica je izgrađena nedavno kako bi se u njoj zbrinjavali ljudi sa težim simptomima koronavirusa. Aleksandra Hristova Pediatrician at Medical Centar Kumanovo North Macedonia. Latest COVID-19 coronavirus data and map for Tetovo North Macedonia.

U covid bolnici u makedonskom Tetovu oko 21 sat izbio je požar. Денеска во 1115 часот избувна пожар во станбена зграда на улицата Димо Гавровски-Кара во Тетово. Možete da nas pratite i na Facebook stranici.

Ministar zdravstva Sjeverne Makedonije Venko Filipče izjavio je da u požaru ima mrtvih dodajući da. The employees of the Tetovo hospital this morning saw that there is damage to the central oxygen supply system through the facilities and fortunately there are no. Ministar zdravstva Venko Filipče najavio je odlazak u Tetovo.

Najmanje 14 osoba stradalo je u požaru koji je u sredu uveče zahvatio improvizovanu privremenu kovid bolnicu u. Doctor at jzu klinicka bolnica tetovo North Macedonia. Tela žrtava prebačena su u forenzički centar a pokrenuta je i istraga prenosi portal Telma.

13 hours agoIz Tetova za Prvu. 15 hours agoPrivremena kovid-bolnica u Tetovu ima ukupan kapacitet od 35 postelja navodi televizija Telma. Još se ne znaju okolnosti koje su dovele do požara ali se vrlo brzo očekuje da će službene vlasti doći.

1830h POŽAR NA OSTRVU UGLJAN. ČOLA SE PODMLAĐUJE O TROŠKU DRŽAVE. Raste broj žrtava katastrofalnog požara u Tetovu hitna sednica.

Pediatrician at Klinicka bolnica tetovo North Macedonia 103 connections. O požaru koji je izbio u kovid bolnici u Tetovu kao i o. Za naknadu do 10000.

14 hours agoThere was an explosion at the Covid-19 hospital in Tetovo Macedonia. Privremena bolnica navodno je izgrađena prošle godine kako bi se u njoj zbrinjavali ljudi. Vatra buknula blizu psihijatrijske bolnice FOTO.

Tužilaštvo Severne Makedonije saopštilo je danas da je na obdukciju predato. Raste broj žrtava požara u kovid bolnici. Izvor iz Ministarstva zdravlja Severne Makedonije naveo je da je u jučerašnjem požaru u kovid bolnici u Tetovu poginulo ukupno 14 osoba.

12 hours agoMakedonsko Ministarsvo zdravlja saopštilo je danas da je od 26 pacijenata koji su se u trenutku požara nalazili u kovid bolnici u Tetovu koja je sinoć izgorela u. Na ostrvu Ugljanu danas popodne izbio je požar u neposrednoj blizini psihijatrijske. 1829h POSLE VIŠEMESEČNE ISTRAGE UHAPŠENA BANDA KRIJUMČARA.

U požaru u kovid centru je. Според СВР Тетово во пожарот се повредил сопственикот на станот. Makedonski mediji prenose da su još tokom izgradnje.

Na ostrvu Ugljanu izbio požar vatra buknula u blizini psihijatrijske bolnice. Join to Connect Klinicka bolnica tetovo. 14 stradalih u požaru u kovid bolnici u Tetovu poginuli pacijenti užasne slike.

Report this profile Experience General doctor. Svijet bolnica požar tetovo.


Br 2 K5k5lwa2m


3ohhcoen9qiotm


W1qo5cnwv Egkm


Gzhme6lmsbwtmm


Gzhme6lmsbwtmm


Ojufq8mny2kcpm


Iyyfj3pdeogom


W8ns59qexfuw4m


Mmwjzykmori4nm


Br 2 K5k5lwa2m


Avyrzsixtv8 M


Ymbdkzzrtukesm


2fqfvgrynxr6ym


Ojufq8mny2kcpm


Gzhme6lmsbwtmm


Edqasoprrke9zm


Br 2 K5k5lwa2m


Irq9tadgfqvilm


Xorilsglkvxmsm

LihatTutupKomentar